محصولات

اطلاعات تماس

پیشنهاد ایلان ماسک به تویوتا: از شبکه شارژ تسلا استفاده کنید!

 

 

ماسک به گروهی از برندهای خودرو اشاره دارد که اخیراً تصمیم گرفتند کانکتور CCS1 را در خودروهای الکتریکی خود به نفع دوشاخه استاندارد شارژ آمریکای شمالی (NACS) طراحی شده توسط تسلا حذف کنند.

فورد و جنرال موتورز اخیراً از کانکتور شارژ EV تسلا استفاده کردند، دوشاخه ای که خودروی الکتریکی را به ایستگاه شارژ متصل می کند.

این مشارکت همچنین دسترسی آنها را به شبکه سوپرشارژر تسلا با بیش از 12000 مکان شارژ در سرتاسر آمریکای شمالی می دهد، که به طور گسترده به عنوان قابل اعتمادترین در صنعت با آمار زمان کار تقریباً عالی در نظر گرفته می شود. فورد اولین کسی بود که اوضاع را تغییر داد و اعلام کرد که خودروهای برقی این شرکت می‌توانند باتری‌های خود را در ایستگاه‌های سوپرشارژر با کمک یک آداپتور از سال آینده شارژ کنند. بنابراین، از سال 2025، F-150 Lightning، Mustang Mach-E و E-Transit از کارخانه به ورودی NACS مجهز می شوند، بنابراین نیازی به آداپتور نیست.

ypDJYgU6DIGk

 

جنرال موتورز به زودی راه فورد را دنبال و قرارداد مشابهی را با تسلا اعلام کرد و گفت که خودروهای برقی این برند نیز با سیستم پرداخت سوپرشارژر ادغام خواهند شد و در نتیجه تجربه‌ای بی‌نظیر را برای دارندگان خودروهای جنرال موتورز به ارمغان می‌آورند، درست مانند آنچه رانندگان تسلا از ابتدا تجربه کرده‌اند. چندین شرکت دیگر مانند Freewire و EVgo نیز روی واگن NACS سوار شدند و اکنون به نظر می‌رسد ایلان ماسک از تویوتا دعوت کرده است تا همین کار را انجام دهد.

در توییت زیر، که به مقاله Business Insider پیوند می خورد داستان یک سفر جاده ای 9 ساعته با تویوتا bZ4X را شرح می دهد که به سه ساعت اضافی برای شارژ باتری ها نیاز داشت، ایلان ماسک پاسخ داد: «آنها باید به ائتلاف NACS بپیوندند. !»

76014

در بخش Business Insider آمده است که تویوتا تمایلی به شارژ با نرخ های بالاتر از 35 کیلووات نداشت، حتی زمانی که وضعیت شارژ باتری 37 درصد بود، که بسیار با آنچه که یک تسلا معمولاً می تواند از یک سوپرشارژر بپذیرد، فاصله زیادی دارد. اکنون، شایان ذکر است که حتی اگر bZ4X به جای دوشاخه CCS1 یک ورودی NACS داشت، باز هم با همان سرعت شارژ می‌شد، اما با دسترسی به شبکه شارژ بسیار گسترده‌تر، ممکن است این تجربه کمی بهتر باشد.

در هر صورت، اگر تویوتا تصمیم بگیرد پیشنهاد ایلان ماسک را قبول کند، میخ دیگری بر تابوت CCS1 خواهد بود، با توجه به اینکه گروه خودروسازی ژاپنی برنامه بلندپروازانه ای برای تولید 1.7 میلیون خودروی برقی در سال تا سال 2030 دارد که از مزایای آن بهره مند خواهد شد. پلت فرم جدید و هدفمند و فناوری باتری پیشرفته ای که تویوتا می گوید در نهایت منجر به مسافت بیش از 900 مایل با یک بار شارژ می شود.

فولکس‌واگن یکی از معدود خودروسازانی است که وفاداری خود به شارژر CCS را نشان داده است. در واقع این غول خودروسازی آلمانی در حال تأسیس شبکه شارژ خود است، شبکه‌ای که فعلاً ۸۴۰ جایگاه شارژ را به خود اختصاص می‌دهد. انتظار می‌رود تعداد جایگاه‌های شارژ فولکس‌واگن تا سال ۲۰۲۶ دو برابر میزان فعلی باشد. همان‌طور که می‌دانید شبکه شارژ خودروهای برقی جزو مهم‌ترین فاکتورهای توسعه چنین محصولاتی بوده و خودروسازی که بتواند خودروهایی با باتری بهتر، شعاع حرکتی بیشتر و زمان شارژ کمتر ارائه کند پیروز میدان خواهد بود. این یکی از نقاط قوت تسلاست، شرکتی که در حال حاضر حرف اول را در زمینه خودروهای برقی می‌زند. تسلا با ارائه شبکه شارژ خود به رقبا اگرچه مزیت خود را کم‌کم از دست می‌دهد اما درعین‌حال منبع درآمد و جایگاه مهمی را به عنوان پیشتاز بازار به دست می‌آورد زیرا کانکتورهای این برند به یک استاندارد در بازار تبدیل می‌شود.

 

غزل کبیری

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRPersian