محصولات

اطلاعات تماس

نیسان جوک 9999هیبریدی 2022 انگلستان

معرفی نیسان جوک هیبریدی

 

سال 2010 که برای اولین بار وارد گودال شد، مانند یک سوسک فضایی گرسنه و غول پیکر به نظر می رسید و برای چشمان امروزی کاملا آشناست که پس از سال ها دیدن مدل های بی ضرر و ناشناخته نیسان “گیلاس” و “میکرا” مدل نسل اول این خودرو در مقابل چشمان حیرت زده خریداران خودرو ظاهر شد، کمی تعجب کردم.

این خودرو از نوع SUV «کراس اوور» بود که زمانی برای خود انقلابی به حساب می آمد و اولین بار بود که قشقایی با آن وارد بازار خودروهای کوچکتر می شد که این نیز حرکت موثری بود. نیسان جوک جدید در سال 2019 وارد بازار شد، یک نسخه تقریباً غیرعادی از ماشین کوچکی که به نظر من به طور منحصر به فردی در بریتانیا طراحی، مهندسی و ساخته شده است. منصفانه است که بگوییم این خودرو بسیار موفق بوده است.

پس می‌توان به این خودرو افتخار کرد؛ اما چه چیزش جدید است؟ اصلاحات کوچکی داشت که فقط خودروبازهای شیفته می‌توانستند تشخیص دهند. از آن مهم‌تر، نسخه دونیرویی (hybrid) جدیدی از آن به بازار آمده است، که البته جوک در این زمینه خاص دیرتر به دیگران پیوسته است.  خلاصه ماجرای جوک دونیرویی بنزین‌سوز-برقی این است که با پرداخت به اندازه ۱۰ مایل بر گالن بهتر از مدل‌های مشابهش که فقط بنزین‌سوزند، کار می‌کند و قیمتش هزار و  ۷۳۰ پوند بالاتر است.

پس برای خانواده‌ای که سالی ۱۰ هزار مایل [حدود ۱۶۶۰۰ کیلومتر] از این خودرو کار می‌کشد، با احتساب قیمت فعلی سوخت، حدود چهار سال طول می‌کشد تا این اختلاف قیمت جبران شود. بنابراین در این قیاس، جوک پرونده نسبتا خوبی دارد، اما البته همواره می‌توانید طی یک اقدام خاص‌تر، خودر کاملا برقی مثلا کیا «ای-نیرو» بخرید (که به زودی مدل جدیدش به بازار می‌آید) یا با همان پول به سراغ گزینه سطح بالاتر، یعنی رفیق قدیمی «داچیا داستر» بروید.

3333333333330767 XL

 

 

ویژگی‌ها
نیسان جوک دونیرویی

قیمت: شروع از ۲۷ هزار و ۲۵۰ پوند

ظرفیت موتور: ۱.۶ لیتر بنزین چهار سیلندر، موتور خودکار+برقی ۴ اس‌پی

قدرت خروجی (اسب بخار): ۲۴۵

بیشینه سرعت (مایل در ساعت): ۱۰۰

صفر تا ۶۰ (ثانیه): ۱۰.۱

مصرف سوخت (مایل بر گالن): ۵۶.۵

میزان انتشار دی‌اکسیدکربن (گرم بر کیلوگرم بر اساس نظام هماهنگ جهانی آزمایش خودروهای سبک): ۱۱۴

رنو کپچر ای-تک، رقیب سرراست‌تر این خودرو است که به علت همکاری رنو با نیسان، فناوری مشابه جوک دونیرویی دارد. تویوتا یاریس نیمه‌شاسی‌بلند هم هست که حتی نسخه چهارچرخ نیز دارد. کپچر گزینه دونیرویی اتصال به برق را هم دارد و این امکان را به ما می‌دهد که با برق شهری، باتری را کمی شارژ کنیم. سایر خودروهای کوچک نیمه‌شاسی‌بلند عبارتند از فولکس‌واگن تی-روک، آرونا سیت، اسکودا کمیک، و پژو ۲۰۰۸.

به این ترتیب، می‌توانید خودروهای زیادی را امتحان کنید، اما به طور کلی، با کمبودهای اخیر در تولید خودرو و قیمت‌های نسبتاً بالاتر، منطقی است که قبل از خرید خودرو با شرایط اقساطی یا اجاره، کمی بیشتر تحقیق کنید. صبر کنید تا بازار به ثبات برسد. در این شرایط حتی از دلالان خودرو هم کمک زیادی نمی شود.

در این عرصه پرازدحام، نیسان به نوعی به «جوک» شخصیتی سرشار از سرزندگی و نشاط داده است که کمک می‌کند تا تمایزی بیابد و از کیفیتی دوست‌داشتنی برخوردار شود. توجه داشته‌اند که مبادا سامانه ترکیبی نیرورسان دچار سروصدای ناخوشایند معمول باشد، اما چنان که باید، حساس و چابک باشد و اسپورت جلوه کند؛ حتی اگر در واقع این طور نباشد. رکن همه این‌ها، جعبه‌دنده بسیار هوش‌مند و نرم‌افزار مرتبط با آن است که به گونه‌ای کاملا یکپارچه توان موتور بنزینی و موتور برقی را تلفیق می‌کند.

در واقع، پیکربندی‌های بسیار متفاوتی متناسب با شرایط، مثل حالت‌های مقتصدانه، عادی و اسپورت، در دسترس راننده قرار دارد و یک حالت اختیاری هم به نام «گام‌پدال الکتریکی» (e-Pedal Step) در دسترس است که امکان می‌دهد بتوان فقط با برداشتن پا از روی پدال گاز، ماشین را «ترمز» [متوقف] کرد.

در خودروهای تمام‌برقی، از جمله مدلی که خود نیسان به نام «لیف» (Leaf) تولید کرده است، این پدال‌های الکتریکی می‌توانند حس بسیار جالبی (dramatic effect) مثل رانندگی با ماشین‌های شهربازی کودکان القا کنند، اما در این مورد این طور نبود و آن را چندان محسوس نیافتم. بی‌شک، حالت اسپورت اثرگذارتر و پرسروصداتر است، اما صادقانه بگویم، قدری خسته‌کننده است. در ضمن برخلاف نسل نخست «جوک» خبری از مدل جنون‌آمیز «نیسمو» و مدل دیزلی نیست و برای پیش‌رانش فقط مبتنی بر باتری-برق هم برنامه‌ای ندارند.

 

 

 

غزل کبیری

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRPersian