محصولات

اطلاعات تماس

فروش فونیکس FX دی 1401

عرضه محصولات الکتریکی و پلاگین فونیکس

 

کشورهای توسعه یافته در زمینه رعایت محیط زیست و مصرف سوخت پیشگام هستند. بخش مهمی از فرآیند جایگزینی سوخت‌های تجدیدپذیر و غیرفسیلی مربوط به صنعت خودروسازی است و کشورهای اسکاندیناوی، اروپای غربی، چین، ژاپن و کالیفرنیا از آمریکا در این رقابت پیشرو هستند.

نکته قابل توجه در این جوامع علاوه بر امکان دسترسی به خودروهای سوخت پاک، نهادینه شدن فرهنگ مصرف کنندگان با آگاهی از اهمیت محیط زیست و بحران انرژی و در نتیجه توجه به مصرف سوخت محصول یکی از اولویت های آنها در انتخاب خودرو است.

از سویی مردم در تلاش برای رهایی از آلودگی و رسیدن به هوای پاک برای تنفس، نقش حیاتی برای حصول این تحولات دارند و از سوی دیگر، تحقق این تغییرات بنیادین نیز می‌تواند با دگرگونی سبک زندگی مردم همراه باشد. ایجاد تغییر در سبک زندگی، گامی بزرگ است و با تغییر در ساختار اندیشه، می‌تواند سایر ابعاد زندگی را نیز با تحولات بزرگی همراه کند. در ایران، برند فونیکس که با تمرکز بر تکنولوژی محصولات شناخته می‌شود، برای شروع این مسیر تازه و کمک به تغییر ذائقه مصرف‌کننده را به‌عنوان بخشی از رسالت بزرگ خود می‌شناسد.

در اواخر سال 2010 به دنبال معرفی خودروهای تینک سیتی (Think City)، نیسان لیف و شورلت ولت، که به نوعی اولین تولید انبوه از خودروهای برقی پلاگین از جانب خودروسازان بزرگ محسوب می‌شد، فروش این نوع خودروها با افزایش از 50 هزار دستگاه در سال 2012 به 125 هزار دستگاه در سال 2012 و حدود 213 هزار دستگاه در سال 2013 همراه شد.

احتمالا اطلاع از این آمار برای شما هم جالب توجه باشد که در مارس 2014، نروژ به اولین کشوری تبدیل شد که از هر 100 خودروی سواری در معابر، حداقل یک دستگاه خودروی برقی بود. سرعت روند این تغییرات به نحوی بود که تا اکتبر 2018، از هر 10 خودروی سواری این کشور، 1 خودروی برقی باشد. امروز 28 درصد از کل خودروهای مورد استفاده در این کشور، برقی شده اند و طبق برآورد سال 2022، خودروهای برقی، 88 درصد از سهم بازار را به خود اختصاص دادند. یعنی تقریبا از هر 4 خودرو که در خیابان‌های نروژ دیده می‌شوند، یک خودرو برقی است و از هر 10 خودرو صفر کیلومتر که وارد خیابان‌های نروژ می‌شود، تقریبا 9 خودرو، برقی خواهند بود.

 

برنامه فونیکس برای عرضه محصولات برقی

 

بر کسی پوشیده نیست که تحقق آنچه در مقام عمل به صورت قابل لمس و مشاهده پدیدار می‌شود، زمانی از مرحله ایده آغاز شده است. طبعا، رسیدن به یک تغییر در عرصه خودروسازی و مشاهده خودروهای پرشمار برقی در سطح معابر، از یک تحول اجتماعی به دست می‌آید. به منظور رسیدن به تغییرات در رویه تولیدکنندگان، به مصرف‌کنندگانی نیاز است که سطح فراتری از نیازها را مطالبه کنند. برند فونیکس که قصد دارد در روند شکل‌گیری این تحولات، نقش داشته باشد، برنامه‌های خود را مطابق انتظارات در سگمنت‌های مختلف مبتنی بر تکنولوژی روز دنیا پیش می‌برد. علاوه بر خودروهای تمام برقی (BEV)، فونیکس بر ارائه محصولات پلاگین-هیبرید (PHEV) به بازار خودروی کشور مصمم است که در کنار مصرف ناچیز بنزین، امکان شارژ شدن از طریق برق شهری و استفاده از الکتریسیته به‌عنوان نیروی محرک را نیز خواهد داشت. در ماه‌های آتی، بازار خودرو کشور، عرضه محصولاتی را شاهد خواهد بود که پیش از این در صنعت ما حضور نداشته اند.

غزل کبیری

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRPersian