محصولات

اطلاعات تماس

تحولی بزرگ در انتظار پیشرانه‌ های برقی

 

زد-اف با همکاری شرکت VISIC که از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان گالیوم نیتروژن برای باتری‌ خودروهای برقی به حساب می‌آید، برای افزایش توان موتورهای برقی، نسل بعدی از سیستم انتقال قدرت موتور این نوع از خودروها را معرفی کرده، این همکاری به این معنی است که فناوری نیمه‌هادی که در VISLC توسعه یافته در اختیار زد-اف قرار خواهد گرفت تا سیستم ۴۰۰ ولتی برای خودروهای برقی طراحی شود.

این توانِ بسیار زیاد باعث خواهد شد بسیاری‌ از خودروهای برقی از این سیستم استفاده کنند.

تامارا باکشت، مدیرعامل شرکت VISLC گفت: «همکاری با ZF برای طراحی و توسعه مبدل‌های توان که با استفاده از نیترید گالیوم فعالیت می‌کند، نشان‌دهنده موفقیت ایده ما در استفاده از این ماده در صنعت خودرو است. تکنولوژی D3GAN که براساس بالاترین سطح از فناوری‌ اسپینترونیک (علم مطالعه گردش الکترون و ایجاد گشتاور مغناطیسی در حالت جامد) توسعه یافته، باعث می‌شود استاندارد جدیدی در سطح کارکرد قطعات اصلی خودرو برقی ایجاد شود و تلفات انرژی در پیشرانه‌های برقی را به حداقل برساند. این روش افزایش بهره‌روی راهکار ساده‌ای بوده و پیش از این استفاده از این راهکار در صنعت ریلی هم مطرح شده است. حال در قدم بعدی برای افزایش راندمان و مقرون‌به صرفه شدن خودروهای برقی می‌تواند به صنعت جدیدی خدمت کند.»

زد-اف آلمان با این فناوری فاصله بسیار زیادی راکه بین فناوری سیلیکون کاربید در موتورهای برقی امروز با نیترید گالیوم وجود دارد، کاهش خواهد داد تا به‌صرفه‌ترین و کارآمدترین سیستم‌های انتقال قدرت برقی را طراحی کند.

همکاری گسترده بین تیم‌های تحقیق و توسعه زد-اف و شرکت VISIC باعث شد استفاده از نیترید گالیوم در قطعات بسیار حساس خودروهای برقی امکان‌پذیر و درنهایت منجر به تقویت تبدیل‌کننده‌های گشتاور به توان خودروهای برقی شود.

نیمه‌رساناهای ساخته‌شده از نیترید گالیوم پیش از این نقش خود را در افزایش کارآیی و عملکرد سایر وسایل نقلیه برقی به اثبات رساندند و اگر روزی قرار باشد اکثر خودروهای جاده‌ای از پیشرانه تمام‌برقی استفاده کنند، می‌توان این ماده را به عنوان بهترین پیشنهاد برای افزایش کارآیی این خودروها به مالک پیشنهاد داد، با این تفاوت که استفاده از این ماده پس از تولید قطعات امکان‌پذیر نیست، بلکه فقط سازنده قطعات می‌تواند آن را در مکان صحیح آن استفاده کند. ضمن اینکه حجم بسیار کم این ماده باید در مکان مشخصی استفاده شود تا کارآیی لازم را داشته باشد.

دیرک والیسر، معاون ارشد بخش تحقیق و توسعه زد-اف گفت: «از همکاری با VISIC خرسندیم و متقاعد شده‌ایم در کنار هم می‌توانیم سیستم پیشرانه‌های برقی را براساس فناوری نیترید گالیوم برای آینده خودروهای برقی ارتقا دهیم.»

غزل کبیری

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRPersian