وسایل نقلیه الکتریکی (EVs) نقش مهمی در کاهش انتشار گازهای گلخانه ای ایفا می کنند که به کاهش گرمایش جهانی کمک می کند و در عین حال به رشد بلندمدت نیز کمک می کند. بنابراین، این تحقیق معیارهای مختلف مربوط به پذیرش وسیله نقلیه الکتریکی (EVs) و روابط علی را با استفاده از روش های آزمایشگاهی ارزیابی و (DEMATEL) بررسی میکند.
از برسی های انجام شده مشاهده می شود که زمان شارژ، محدوده رانندگی و قیمت مهمترین معیار برای خرید EV هستند. ظرفیت باتری بر معیارهای دیگر مانند زمان شارژ، گشتاور، محدوده رانندگی و حداکثر قدرت تأثیر عمده و تأثیرگذاری دارد. حرفه ای ها و مدیران در صنعت تولید خودروهای الکتریکی می توانند از این اولویت بندی معیارها با درک روابط علی بین آنها سود ببرند.
بسیاری از مسائل زیست محیطی جدی ناشی از گرم شدن کره زمین و تغییرات آب و هوایی، از جمله آتش سوزی ها و سیل های شدید و مکرر، بارندگی بیش از حد و طوفان های قوی ابزارهای پایدار برای پوشش مسائل اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی همراه با الزامات طراحی جدید برای سیستم های عملیاتی در حال تحول مهم هستند.
حمل و نقل بزرگترین عامل انتشار گازهای گلخانه ای است که باعث تغییرات آب و هوایی جهانی می شود بخش حمل و نقل در حال پیشرفت های اساسی است که ممکن است به کاهش انتشار کمک کند قرن گذشته نشان داده است که تویوتا، جنرال موتورز، فورد موتورز، بیامو چگونه حوزههای تصمیمگیری استراتژی عملیات و عملکرد خود را تغییر دادهاند.
آن دسته از سازمانهایی که با نوآوریهای استراتژیک در محصولات همراهی نمیکنند، مدیریت عملیات ناگزیر از شکست خواهند بود. گاز طبیعی، متانول، اتانول، بیودیزل نمونههایی از سوختهای جایگزین هستند که میتوانند جایگزین بنزین یا سوختهای فسیلی شوند در نتیجه، تلاش برای کاهش انتشار کربن مضر مهم به نظر می رسد.
استفاده از وسایل نقلیه سوخت جایگزین، مانند وسایل نقلیه الکتریکی (EVs)، به طور گسترده ای به عنوان یک رویکرد مناسب برای کاهش انتشار کربن و تسریع انتقال کربن پایین در بخش حمل و نقل در نظر گرفته می شود . وسایل نقلیه الکتریکی (EVs) یک جزء حیاتی در دستیابی به اهداف تغییرات آب و هوایی جهانی هستند. استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی در حال حاضر امکان پذیر است و ممکن است کمک قابل توجهی به تحقق اهداف کاهش تغییرات آب و هوایی کند. بسیاری از محققان شروع به درک نقش خودروهای الکتریکی در پرداختن به مشکل تغییرات آب و هوایی جهانی کردند. همانطور که در مورد آن صحبت می شود، سوخت های فسیلی در سال 2030 تمام می شوند، از این رو نیاز به نگاهی به وسایل حمل و نقل پایدار وجود دارد.
عمل زنجیره تامین استراتژیک درست در ابتدا برای خودروی الکتریکی در مقایسه با وسیله نقلیه مبتنی بر موتور احتراق داخلی برای پایداری این نوآوری مورد نیاز است. بسیاری از سازمانهای دولتی در حال حاضر با وضع مقررات، مشوقها و یارانهها با هدف کاهش انتشار CO2، استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی را تحت فشار قرار دادهاند. اکثر محققان آزمایش هایی انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که وسایل نقلیه الکتریکی می توانند به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در مناطق مختلف کمک کنند.
کاهش انتشار گازهای گلخانهای نه تنها احتمال تغییرات آب و هوایی را کاهش میدهد، بلکه آلودگی هوا را نیز کاهش میدهد، که با کاهش مصرف سوختهای فسیلی به نفع اکوسیستمهای طبیعی است. اکثر تولیدکنندگان خودرو شروع به تولید خودروهای برقی با ویژگیهای نوآورانه مختلف کردند ترجیحات مشتری برای انتخاب خودروهای برقی شامل محدوده رانندگی، قیمت، زمان شارژ، ظرفیت باتری، نوع موتور الکتریکی، گشتاور و غیره اندازهگیری شد.
به طور کلی، تغییرات اقلیمی تأثیرات عمیقی بر صنعت خودرو داشته و توسعه فناوریهای پاک و مدیریت پایدار در این صنعت را افزایش خواهد داد.