بررسی ام وی ام X55 پرو
ام وی ام X55 جدید یا به عبارتی «پرو» تنها به این تغییرات ظاهری محدود نمی شود و از نظر مشخصات فنی، آپشن ها، طراحی داخلی و سطح ارگونومیک پیشرفت خوبی داشته و برخی از نقاط ضعف خود را برطرف کرده است.
اما در این بین مشکلاتی مانند افزایش قیمت، عدم اصلاح سیستم تعلیق ساده عقب و کاهش لذت رانندگی با گیربکس CVT (نسبت به مدل دوکلاچه قبلی) وجود دارد که ممکن است مایوس کننده باشد. در نگاه اول، اما با وجود تمام این مسائل، باید اعتراف کرد که X55 اکنون به محصولات لوکس پلتفرم T1X مانند فونیکس تیگو 7 پرو در نسخه پرو نزدیکتر شده است.
اگر بخواهیم قسمت های مختلف بدنه X55 Pro را با نسخه قبل از فیس لیفت مقایسه کنیم، متوجه می شویم که اکثر قطعات بدون تغییر باقی مانده اند. اما هنر طراحان این است که X55 را با کمترین هزینه و تنها با چند تغییر ساده به خودرویی جذاب تر تبدیل کرده اند.
مهم ترین کار آنها همین جلوپنجره جدید کهکشانی است که چهره ماشین را به کلی تغییر داد! البته سپر هم تعویض شده و گرافیک داخلی چراغ ها و محل قرارگیری دلیش ها اصلاح شده است.
رینگ ها با مدلی زیباتر تعویض شده است. خطوط قرمز مسابقه ای در قسمت های مختلف حتی گیره ترمزها استفاده شده است و گرافیک چراغ های عقب، نوار کرومی بین آن ها و دیفیوزر نیز تغییر کرده است که هیچ کدام تفاوت زیادی ایجاد نکرده است. اما در قسمت دماغه (که اتفاقاً مهمترین قسمت طراحی خودرو است) وضعیت متفاوت است و پیشرفت نسخه پرو کاملاً محسوس است.
بررسی امکانات ام وی ام X55 پرو
ام وی ام X55 از همان ابتدا خودرو مجهزی بود و اینک در تیپ پرو کاملتر هم شده است. مثلاً حالا تهویه اتوماتیک با پنل لمسی، اهرم تعویض دنده الکترونیکی و در تیپ IE شارژر وایرلس به همراه ایربگهای پردهای نیز در لیست امکاناتش به چشم میخورند؛ البته که همچنان کسری برخی آپشنها نظیر: تهویه دوال، آینه وسط الکتروکرومیک، صندلی شاگرد برقی و موادری از این دست، برای خودرویی در این رده جای گلایه دارد ولی میتوانیم، با نگاهی به لیست بلندبالای آپشنهای X55 پرو از کمبودهای کوچکش چشم پوشی کنیم.
لیست امکانات ام وی ام X55 پرو عبارتند از: ایربگهای جلو و جانبی، سیستمهای کمکی ترمز و پایداری شامل ABS, EBD, ESP, BAS, BOS, TCS, EBA, HHC, HDC, ESS، ترمز پارک برقی به همراه اتوهلد، کروزکنترل، امکان انتخاب حالت رانندگی اکو یا اسپرت، فرمان برقی EPS، قابلیت استارت از راه دور با ریموت، صفحه کیلومتر تمام دیجیتال 7 اینچی، سیستم مولتی مدیا با نمایشکر 10.25 اینچی لمسی، قابلیت Mobile Mapping، بلوتوث، دوربین ثبت وقایع، نمایش 360 درجه محیط پیرامونی، رهیاب ماهوارهای، کنترل فشار باد تایرها TPMS، سنسور نور، چراغهای مجهز به فنآوری LED، دیلایت و چراغ بدرقه، تنظیمات برقی صندلی راننده (به همراه گودی کمر برقی)، گرمکن صندلی برای سرنشینان جلو، سنسورهای پارک عقب، سانروف برقی، کول باکس، سیستم ورود و استارت بدون کلید و روکشهای چرم.
بررسی مشخصات فنی MVM X55 Pro
در اینجا، مانند ظاهر، برخی از بخش های MVM X55 Pro تغییر کرده اند و برخی دیگر تغییر نکرده اند. به عنوان مثال ساختار کلی موتور همانند مدل 4 سیلندر 1.5 لیتری توربوشارژر است که قبلاً شاهد آن بودیم اما اکنون با کمک یک سری تغییرات (بیشتر در ECU اعمال می شود) بازده کلی را نشان می دهد. بهبود یافته و قدرت خروجی موتور با 9 اسب بخار افزایش به 156 و گشتاور به 20 واحد ارتقاء به رقم مطلوب 230 نیوتن متر رسیده است.
گیربکس 6 سرعته دوکلاچه جذاب اما دردسرساز سیستم CVT اقتصادی تری را جایگزین آن کرده است که اگرچه بخشی از لذت رانندگی را از بین برده است اما در عوض آن ترافیک آزاردهنده گذشته را ندارد و در در دراز مدت، هزینه تعمیر و نگهداری بسیار کمتری برای شما خواهد داشت.
سیستم تعلیق چندان پیشرفته نبوده است، با مدل معمولی مک فرسون در جلو و پرتو پیچشی نسبتا ساده در عقب، که برای خودرویی در این سطح عالی نیست. ترمزها دیسکی چهارچرخ هستند که در جلو خنک می شوند و مجهز به سیستم های کمکی مختلف هستند و فرمان نیز از سیستم الکتریکی بهره می برد تا در شهرهای شلوغ و پرتردد مشکلی برای رانندگی نداشته باشیم.