محصولات

اطلاعات تماس

chery omoda 5 04 b1ri

با فناوری های مورد استفاده در Chery Omuda 5 یا fownix FX آشنا شوید

 

فناوری برای نجات جان

فناوری در خدمت تولید محصولات به ویژه در صنعت خودروسازی است و پیشرفت روزافزون آن به بهبود کیفیت و کارایی این محصولات از جنبه های مختلف کمک می کند. در این مقاله قصد داریم به نقش برجسته فناوری در فرآیند تولید خانواده مدیران خودرو فونیکس بپردازیم. در واقع می خواهیم ببینیم که جنبه های تکنولوژیکی این خودروها چگونه کار می کنند، چگونه کار می کنند و چه نیازی به آن ها وجود دارد.

طبیعتا یکی از دغدغه های اصلی خریداران در هنگام انتخاب خودرو، سطح ایمنی خودرو است. محصولات فونیکس از جمله تیگو 8 پرو، تیگو 7 پرو، آریزو 6 پرو و ​​فینیکس اف ایکس (Cherry Omuda 5) ضمن بهره مندی از بدنه و ستون های فولادی مستحکم به همراه ایربگ های متعدد، آخرین فناوری های صنعت خودروی جهان را در اختیار کاربران قرار داده است.

سیستم کنترل پایداری: کمک کننده نامرئی در نوبت

احتمالاً زمانی که با سرعت نسبتاً بالایی به یک پیچ تند و غیرمنتظره می رسید، این وضعیت را تجربه کرده اید. در چنین شرایطی، چرخاندن شدید فرمان یا استفاده ناگهانی از ترمز خطر بزرگی است. به خصوص اگر سطح جاده خیس باشد، چنین اقداماتی می تواند هزینه بالای واژگونی را برای خودرو به همراه داشته باشد. در چنین شرایطی از سیستم کنترل پایداری که با نام های ESP یا ESC یا DSC نیز شناخته می شود استفاده می شود و به حفظ تعادل خودرو کمک می کند. این سیستم با شناسایی و به حداقل رساندن لغزش ها ایمنی رانندگی را بهبود می بخشد. در واقع ESP تا حد قابل توجهی از کم فرمانی و بیش فرمانی خودرو جلوگیری می کند، قابلیت ABS را به صورت جداگانه روی چرخ ها اعمال می کند و به راننده این امکان را می دهد که در هنگام ترمزگیری کنترل بهتری داشته باشد.

نکته مهم در مورد سیستم کنترل پایداری میزان هوشمندی در این فناوری است. در صورت روشن شدن به موقع این سیستم، تعادل خودرو حفظ می شود و در صورت حذف به موقع از مدار، راننده با کمبود گاز خودرو مواجه نخواهد شد. خودروهای فونیکس با بهره مندی از سیستم کنترل پایداری ساخت بوش آلمان کیفیتی استثنایی در جهت حفظ تعادل و حرکت خودرو ارائه می کنند.

electronic stability co55carsسیستم کنترل پایداری: کمک کننده نامرئی در نوبت

 

سیستم کنترل کشش: پایان سرگردانی و لیز خوردن

سیستم کنترل کشش (به اختصار TCS) یکی از انقلاب های سیستماتیک در صنعت خودروسازی است. کنترل کشش یکی از فناوری های مهم ایمنی است که فقدان آن تخلف بزرگی در خودروهای امروزی محسوب می شود و امروزه در محصولات شرکت هایی مانند مرسدس بنز، بی ام و، تویوتا و … استفاده می شود.

در شرایط لغزنده جاده، چرخش چرخ های خودرو و انحراف به خارج از جاده امری رایج است. عبور از پیچ و گاز بیش از حد علاوه بر لغزندگی جاده می تواند باعث بروز چنین اتفاقی و حتی چرخش خودرو شود. سیستم کنترل پایداری به کمک ABS ضمن کنترل گشتاور اعمال شده به چرخ ها به دور موتور کمک می کند تا عملکرد مناسبی داشته باشد. خودروهای فونیکس با بهره مندی از این سیستم نگرانی رانندگی در جاده های لغزنده را از بین می برند.

seat traction control system954

سیستم کنترل کشش: پایان سرگردانی و لیز خوردن

 

سیستم های کمکی حرکتی در سراشیبی و سربالایی

حتما این صحنه را در ترافیک در جاده های سربالایی تجربه کرده اید، زمانی که ماشین ها شروع به حرکت می کنند، اگر راننده کنترل کافی نداشته باشد، به دلیل تاثیر جاذبه زمین، ماشین ابتدا کمی به عقب رفته و سپس به جلو حرکت می کند. کنترل کمکی به حرکت در سربالایی (HAC) به راننده کمک می‌کند تا هنگام حرکت پس از توقف روی تپه از چرخش خودرو به عقب جلوگیری کند.

همچنین هنگام حرکت در سراشیبی، رها کردن ترمز می تواند بسیار خطرناک باشد. کنترل فرود در تپه یا HDC که محصولات فونیکس از آن استفاده می کنند، در چنین شرایطی به طور خودکار ترمز خودرو را درگیر می کند تا از شتاب گرفتن خودرو در سراشیبی جلوگیری کند.

سیستم ترمز کمکی یا ترمز اضطراری

بسیاری از ما هنگام مواجهه با خطر از نیروی ترمز کامل استفاده نمی کنیم و نیاز به ترمز سریع داریم (مثلاً وقتی ناگهان عابر پیاده را در وسط خیابان می بینیم) و در واقع پدال ترمز را با حداکثر نیرو تا انتها فشار نمی دهیم. . این امر باعث می شود خودرو مسافت بیشتری را طی کند تا زمانی که کاملاً متوقف شود. سیستم کمکی ترمز یا کمک ترمز اضطراری که با نام های BAS یا EBA نیز شناخته می شود، چنین مشکلاتی را حل می کند. در خودروهای فونیکس به کمک این سیستم به محض تشخیص نیاز به ترمز اضطراری، نیروی ترمز در کمترین زمان به حداکثر توان خود می رسد و با طی حداقل مسافت، خودرو را متوقف می کند.

 

توزیع الکترونیکی نیروی ترمز

اگر فرض کنیم 3 نفر در عقب خودرو نشسته باشند و بار زیادی به صندوق عقب اضافه شود، وزن چرخ های عقب این خودرو بیشتر از چرخ های جلو خواهد بود. در این صورت با توجه به افزایش یا کاهش وزن هر چرخ، نیروی ترمز آن چرخ نیز باید کم یا زیاد شود. در خودروهای بدون توزیع الکترونیکی نیروی ترمز (EBD)، نیروی ترمز ثابت می ماند. یعنی بدون توجه به وزن هر چرخ، نیروی ترمز روی هر چرخ تغییر نمی کند و ثابت می ماند و در نتیجه ترمزگیری به خوبی انجام نمی شود. چرخ هایی که وزن کمتری دارند، نیروی ترمز زیادی دریافت می کنند و چون اصطکاک آنها با جاده کاهش می یابد (به دلیل کاهش وزن)، این نیروی ترمز اضافی هیچ تاثیر و فایده ای ندارد. اما در خودروهای فونیکس با سیستم EBD، هنگام ترمزگیری با بار و مسافران، نیروی ترمز به طور هوشمند بین چرخ های مختلف تقسیم می شود.

 

سیستم حذف برق پدال گاز

رانندگان جدید یا کسانی که عادت به رانندگی با دو پدال ندارند ممکن است تجربه فشار دادن پدال گاز را همزمان با ترمز هنگام ترمز ناگهانی داشته باشند. در چنین شرایطی سیستم کمکی ترمز (به اختصار BOS) وارد عمل شده و اثر پای راننده را بر روی این پدال خنثی می کند.

 

غزل کبیری

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

fa_IRPersian